Over ons

Online Marketing Bureaui 4link is in het leven geroepen om jonge bedrijven te helpen met hun start en bestaande bedrijven een betere positie op de markt te bezorgen. Een groot probleem voor veel bedrijven is dat ze hun product of dienst niet goed genoeg weten aan te bieden. Online Marketing Randstad is er om deze bedrijven uit de brand te helpen.

Ons team bestaat uit jonge, gemotiveerde mensen waarbij duidelijke communicatie hoog in het vaandel staat. Wij zijn namelijk van mening dat voor optimaal resultaat optimale samenwerking nodig is. Daarom gaan wij voordat we aan de slag gaan eerst in gesprek om het plan van aanpak en de verwachte kosten en tijdsduur duidelijk in kaart te brengen. Tijdens het uitvoeren van de opdracht houden wij klanten per mail of telefoon op de hoogte van alle vorderingen. Hierdoor kunnen eventuele verkeerde vorderingen snel ontdekt en aangepast worden.

Binnen Online Marketing 4link staan de volgende doelstellingen centraal:

  • Onze prijs-kwaliteitsverhouding zo optimaal mogelijk maken. Voor een lager bedrag leveren wij dezelfde of zelfs betere kwaliteit dan andere online marketingbureaus. Hierbij staat duidelijkheid voor de klant centraal; geen onverwachte kosten en een duidelijke levertijd.
  • Door middel van internet en goede contacten een netwerk van kennis over online marketing creëren. Dit komt onze vaardigheden, kwaliteit en professionaliteit zeer ten goede, alsmede dat van andere bedrijven in onze sector
  • Gemotiveerde middelbare scholieren en studenten de kans geven hun kennis en creativiteit al voor het afronden van hun opleiding te benutten. Veel studenten hebben fantastische mogelijkheden die niet benut worden. Door ze eerder kennis te laten maken met ‘werken’ leren ze veel meer dan ze mogelijk zouden achten.