Backlinks

Backlinks zijn externe links van andere websites die leiden naar uw eigen website. Backlinks zijn zeer belangrijk, omdat dit wat zegt over de populariteit van uw website. Hoe meer backlinks uw website ontvangt hoe interessanter uw website voor Google wordt. Onthoud wel dat het niet alleen draait om kwantiteit, maar ook om kwaliteit! Wanneer uw website veel spam backlinks bevat blokkeert Google uw website automatisch van hun zoekresultaten. Dat scenario wilt u absoluut voorkomen!

Onze backlinks zijn absoluut 100% spam proof en komen van sites met een minimale domeinwaarde tussen de 50+ en 70+(!). Deze websites zijn allemaal beveiligd en kunnen totaal geen schade toebrengen aan uw website. Ook voegen wij alleen revevante backlinks toe aan uw website, uw links komen dus op websites die relevant zijn aan uw producten en diensten of op blogs die met indhoud over uw backlink. Hierdoor zal ook uw domeinwaarde extreem zou toenemen. Wij willen het beste voor u en uw bedrijf en daarom werken wij alleen met linkjes die extreem goed samenwerken met het Google algoritme. Zelf hoeft u helemaal niks te doen door onze manier van linkbuilding. Wij nemen al uw zorgen daarvan weg, zodat u zich volledig kan focussen op uw bedrijf. Ons team zal uw website linken naar onze backlink pagina’s zonder dat wij enige inloggegevens van u nodig hebben.

Google waardeert linkbuilding

Door uitlatingen van Google is bekend dat het verkrijgen van links naar een webpagina het belangrijkste onderdeel is om hoog te scoren in de zoekresultaten. Links als een ‘ranking factor’ zorgde ervoor dat Google zich onderscheidde van de concurrentie omdat door deze links veel betere kwaliteit naar boven kwam. Een link naar een pagina is immers een stem voor die pagina en op die manier kon Google de dominante positie opbouwen die het nu heeft.

Dit heeft ervoor gezorgd dat het opbouwen van links een echte business is geworden. Mensen gebruiken Google vaak en als er business te halen valt dan moet je met je bedrijf hoog scoren in de zoekresultaten. Er zijn veel technieken om links te vergaren en deze variëren in moeilijkheid. Over het algemeen kun je stellen dat linkbuilding een lastig onderdeel van zoekmachine optimalisatie is maar om hoog te scoren heb je dit absoluut nodig.

 

Slechte links bestaan ook

Linkbuilding kan onderhevig zijn aan manipulatie. Vooral in het verleden werkten slechte links nog prima om hoog te scoren in Google en maakten veel SEO-ers daar handig gebruik van. Deze slechte links worden ook wel spamlinks genoemd. Google is niet gek en straft tegenwoordig met penalties misbruik van links. Het is belangrijk dat je je niet inlaat met spamlinks en met

het juiste SEO bedrijf in zee gaat.

 

Maar wat is het juiste SEO bedrijf?

Dat is een bedrijf die linkbuildingtechnieken toepast die Google accepteert. Omdat Google slimmer is dan vroeger zie je dat slechte links ook minder goed werken. Het verkrijgen van goede links is dus een rotsvast advies en is onmisbaar voor succes in de Google top 10 lijst.