Blogs laten plaatsen

Blogs laten plaatsen? Blogs zijn een zeer efficiente manier om uw website te laten stijgen in de Google zoekresultaten.  Het Google algoritme reageert sterk op bedrijven waar veel op het internet over geschreven wordt. Door middel van blogs te schrijven over uw bedrijf wordt uw website veel interessanter voor het algoritme. Deze manier van linkbuilding werkt ook zeer positief op uw zoekwoorden. Bij al onze blog pakketten mag u zelf vijf zoekwoorden uitkiezen die u wil laten stijgen in Google. De door u gekozen zoekwoorden plaatst ons team dan in de blogs. Achter deze zoekwoorden plaatsen wij backlinks naar uw website, hierdoor wordt niet alleen uw website interessanter voor Google, maar ook al uw zoekwoorden. Blogs laten plaatsen is een investering die werkt, maar de blogs moeten relevant zijn en op waardevolle websites staan.

Blogs laten plaatsen op high quality websites

De websites waarop wij onze blogs plaatsen zijn allemaal van hoge kwaliteit (tussen de 50+ en 75+ DR) en zijn allemaal https beveiligd en hebben ook een zeer hoge trustflow. Aan deze beveiliging hecht Google veel waarde, waardoor de resultaten nog beter uitpakken. Al onze blogs zijn handgeschreven, minimaal 500 woorden lang, branche gerelateerd, uniek van elkaar en geven uw website gegarandeerd een boost!

Onze blogs schrijven wij meestal (geheel zelf) in het Engels. Dit doen wij, omdat Google veel meer waarde hecht aan een internationaal geschreven tekst over een website dan in de moedertaal. Blos die in het Engels geschreven zijn krijgen echt veel waarde van Google.  Google zal hierdoor de zoekwoorden van onze klanten binnen no-time hoger plaatsen dan dat deze in het verleden stonden. Onze blogs en backlinks hebben dus ook zeker een grote invloed op de organische groei van een website.

Bestel nu een pakket van relevante blogs

Blog Pakket 1
€ 100
Levertijd ongeveer 3 dagen
Wij schrijven 10 unieke artikelen en publiceer deze op hoge kwaliteitssites.
Bestel Blog Pakket 1
Blog pakket 2
€ 350
Levertijd ongeveer 7 dagen
Wij schrijven 50 unieke artikelen en publiceer deze op hoge kwaliteitssites.
Bestel Blog Pakket 2
Blog pakket 3
€ 500
Levertijd ongeveer 15 dagen
Wij schrijven 100 unieke artikelen en publiceer deze op hoge kwaliteitssites.
Bestel Blog Pakket 3

 

Met blogs laten plaatsen kies u voor een boost van uw website. Al na 2 weken zal u verandering zien in de ranking van Google.

Hoe werken wij?

Wij schrijven een blog post of artikel van ongeveer 500 woorden. U geeft ons 5 van uw zoekwoorden die verbeterd moeten worden. Per blog plaatsen wij één of twee van uw zoekwoorden in de tekst. Achter deze zoekwoorden plaatsen wij linkjes naar uw website waardoor uw website en deze zoekwoorden een sterke boost krijgen.

Waarom internationale blogs

Blogs laten plaatsen

Door het kiezen van Blogs laten plaatsen en onze internationale blog techniek zullen uw zoekwoorden en uw website voor Google interessanter worden. Wanneer er veel geschreven wordt over uw website in combinatie met verschillende zoekwoorden die gekoppeld worden dan wordt uw website interessanter voor Google en zal uw ranking sterk toenemen!

De pagina’s waarop wij onze blogs plaatsen hebben een zeer sterke Domein Rating van minimaal 50 DR tot 70 DR per blog. Dit in combinatie met uw website, uw zoekwoorden en duizenden backlinks die aan de blog pagina zijn aangesloten zal u binnen een paar weken al een groot verschil zien!

Waarom kiezen voor ons

De meeste copywriters vragen 20 tot 50 euro voor het schrijven een blog en dan moet de blog nog op een website geplaatst worden, dit kost nog eens geld. Blogs laten plaatsen kan hier veel efficienter  en veel goedkoper en wat belangrijk is, het werkt !

Probeer het vandaag nog u zal versteld staan van onze resultaten.