duurzame-ledverlichting TF links 11-9

https://www.4link.be/duurzame-ledverlichting-tf-links-11-9/

Ben je van plan om naar Las Vegas te gaan nadat de COVID-19 situatie is overgewaaid? Nou, als je dat doet, ben je in voor een traktatie!

Diplomat Exotic Rentals is er trots op klanten ontzagwekkende voertuigen te brengen die hen de koninklijke behandeling geven.

Maak uw reis extra speciaal door het huren van deze top auto’s:

1. 2020 McLaren 600LT
Als je een sukkel bent voor snelheid, dan moet je de McLaren 600LT van 2020 er uit halen voor een ritje. Deze schoonheid krijgt zijn kracht van een beestachtige V8-motor die hem bewapent met 592 pk. In slechts drie seconden neemt de motor de supercar van 0-60mph. Hij wordt geleverd met organische besturing en een futuristische cabine die eruit ziet alsof het iets uit de films is.

Laat de menigte naar adem happen op de Vegas Strip als je het pedaal op het metaal slaat en laat het beest brullen. De 2020 McLaren 600 LT straalt kracht en stijl uit.

Wil je iedereen in ontzag achterlaten op je volgende reis naar Vegas? Je moet deze baby bij Diplomat Exotic Rentals boeken.

2. Lamborghini Huracan Spyder…
Laat een blijvende indruk achter met de Lamborghini Huracan Spyder. Lamborghini mag dan wel de lijn hebben stopgezet en vervangen door de Huracan Eco Spyder, maar dat betekent niet dat de klassieke Sypder niet levert.

Trakteer uzelf op de ultieme rijervaring terwijl u langs de andere voertuigen op de weg zoomt; de Huracan Spyder 2019 kan dankzij de V10-motor in slechts 3,4 seconden van stilstand naar 62 km/u gaan.

Neem een duik in de zon in de drop-top supercar en laat iedereen je zien aankomen! Voel de adrenalinestoot als je bij elk ander voertuig op de weg het gaspedaal raast.

De Lamborghini Huracan Spyder is een must-try!

 

3. Rolls Royce Dawn
Ervaar een voorproefje van luxe door jezelf te trakteren op een ritje in de Rolls Royce Dawn. De Rolls Royce Dawn is allesbehalve een gewone luxe cabriolet; hij wordt aangeprezen als de “meest sexy Rolls-Royce ooit gebouwd” en terecht. Het onberispelijke ontwerp en de extravagante cabine zijn gerepareerd met een 6,6-liter V12 met dubbele turbo, waardoor de Rolls Royce Dawn 563 pk is en onweerstaanbaar is voor liefhebbers van luxe auto’s.

Het is de perfecte mix van elegantie, weelde, kracht en snelheid. Leef als een koningin en geef jezelf een onvergetelijke ervaring in een van de meest exclusieve auto’s van het jaar.

Boek een Rolls Royce Dawn van Diplomat Exotic Rentals voor $1599/per dag.

 

Diplomat Exotic Rentals biedt luxe auto’s te huur aan in Las Vegas tegen onweerstaanbare prijzen. Wij geven onze klanten onvergetelijke ervaringen in de meest gewenste auto’s ter wereld.

Wij zijn de go-to luxe autohuur in Las Vegas. Onze vloot bestaat uit de beste exotische, luxueuze, sportieve en supercars. Bekijk uw favorieten en maak uw reservering vandaag nog.

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web

 

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web

 

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web

 

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web