Grafische Vormgeving

De grafisch vormgever van Online Marketing Bureau 4link is gespecialiseerd in het ontwerpen of verfraaien van uw logo. Een logo is volgens hem niet enkel een afbeelding, maar eerder een weerspiegelen van uw bedrijf. Dit logo dient herkenbaar en onderscheidend te zijn. Een goed logo straalt daarbij vertrouwen uit; vertrouwen is uw bedrijf, uw product en in u als ondernemer.

Een logo ontwerpen is veel meer dank enkel een aantal afbeeldingen en woorden samenvoegen. Eerst moet er een goed idee bedacht worden. Dit idee wordt uiteindelijk uitgewerkt in een visuele vorm. Waarschijnlijk bent u niet zo goed bekend met de software om logo’s mee te maken (Adobe Illustrator en Photoshop), maar u wilt ook niet al te veel geld neertellen. Gelukkig hoeft een goed logo niet zoveel geld te kosten, in ieder geval niet bij Online Marketing Randstad!

Werkwijze

  • Luisteren. Wat wil de klant, maar vooral wat wil de doelgroep van de klant? Door deze zaken met elkaar te combineren ontstaat het perfecte idee.
  • Brainstormen. Vaak heeft de klant al een idee en de ontwerpen diverse (andere) ideeën. Door alle ideeën naast elkaar te leggen en ideeën weg te strepen komen langzaam de betere opties naar voren.
  • Eerste ontwerpfase. Het idee of de ideeën kunnen nu uitgewerkt worden. Dit kan zowel door middel van ouderwets schetsen of digitaal gebeuren. Verschillende ontwerpen en kleurstellingen worden getest.
  • Selecteren. Enkele ontwerpen vallen direct af, de geslaagde ontwerpen worden aan de klant voorgesteld. De klant maakt een keuze uit deze ontwerpen.
  • (eventueel) Aanpassen. Indien er iets nog niet geheel naar wens is wordt het idee weer aangepast. Ook kan er met een nieuw idee vanaf stap twee begonnen worden.
  • Leveren. Wanneer alle eerdere stappen met succes zijn afgerond wordt het eindresultaat in het gewenste formaat en format geleverd.