led-forum.online TF links 11 sep

Iedereen die het nieuws bijhoudt, weet dat we een wereldwijde crisis hebben. De COVID-19 virus uitbraak heeft zich nu ver van Wuhan verspreid. Te midden van dit alles worden overal belangrijke beleidsbeslissingen genomen en uitgevaardigd door lokale overheden.

Een kwestie die op dit moment relevant is, is de kwestie van het vervoer, zowel openbaar als privé. Lees verder voor een eenvoudige analyse van de rol van verschillende soorten vervoer.

 

Het probleem van het openbaar vervoer
Massatransportsystemen zoals metro’s, bussen en trolleys kunnen een broedplaats zijn voor de overdracht van virussen en bacteriën. Het eerste wat veel pendelaars deden toen de COVID-crisis zich begon te ontwikkelen, was het verlaten van het openbaar vervoer.

Spoedbussen en treinen worden meestal zonder een centimeter te sparen ondersteund. Vervoersnetwerken in alle steden hebben te maken met vergelijkbare omstandigheden. Het gebrek aan ruimte druist in tegen alle aanbevelingen van wereldwijde gezondheidsorganisaties om de curve af te vlakken.

Aanvankelijk werden de doorvoersystemen opengehouden en werden mensen gevraagd om voorzorgsmaatregelen te nemen. Maar omdat het aantal geïnfecteerde mensen is gestegen, zijn eenvoudige voorzorgsmaatregelen niet voldoende.

Hoe richtlijnen het probleem hebben aangepakt
Sinds het virus voor het eerst in het nieuws kwam, hebben de gemeentelijke en deelstaatregeringen richtlijnen uitgevaardigd voor de werking van de infrastructuur voor openbaar vervoer. Terwijl essentiële activiteiten in de meeste gebieden, waaronder Nevada, open zijn, is het vervoer op veel plaatsen gesloten.

Dit besluit vloeit voort uit het feit dat het massale transitverkeer het niveau van de gemeenschapsoverdracht aanzienlijk kan verhogen, ondanks de enorme aantallen mensen die ervan afhankelijk zijn. De sluitingen van kantoren en scholen, samen met gedeeltelijke afsluitingen, hebben de last verlicht. Sommige mensen moeten echter nog steeds pendelen.

Een mogelijkheid voor mensen is om in de tussentijd gebruik te maken van huurvoertuigen. Dit werkt vooral als u een bedrijfseigenaar bent die de boel in die tijd draaiende moet houden.

 

De juiste soort huurauto krijgen
Als autoverhuurbedrijf erkennen wij de behoefte aan eersteklas diensten op dit moment. Een deel van onze taak is ervoor te zorgen dat onze voertuigen veilig zijn: dat omvat ook de sanitaire voorzieningen. Vraag bij het verhuren van een auto altijd welke reinigingsmaatregelen ze nemen na elke wisseling van bestuurder. Voor uw gemoedsrust kunt u zelfs beschermende kleding zoals handschoenen dragen tijdens het gebruik van de auto.

Als enige 5-sterren autoverhuurbedrijf in Las Vegas, NV, hebben we altijd het belang van onze klanten voor ogen. We runnen ons bedrijf in overeenstemming met de gemeentelijke richtlijnen en zullen dat blijven doen.

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web

web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web web