Over ons

Online Marketing Bureau 4link is in het leven geroepen om jonge bedrijven te helpen met hun start en bestaande bedrijven een betere positie op de markt te bezorgen. Een groot probleem voor veel bedrijven is dat ze hun product of dienst niet goed genoeg weten aan te bieden. Online Marketing Bureau 4link is er om deze bedrijven uit de brand te helpen.

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen met pakken ervaring op gebied van SEO waarbij duidelijke communicatie hoog in het vaandel staat. Wij zijn namelijk van mening dat voor optimaal resultaat optimale samenwerking nodig is. Daarom gaan wij voordat we aan de slag gaan eerst in gesprek om het plan van aanpak en de verwachte kosten en tijdsduur duidelijk in kaart te brengen. Tijdens het uitvoeren van de opdracht houden wij klanten per mail of telefoon op de hoogte van alle vorderingen. Hierdoor kunnen eventuele verkeerde vorderingen snel ontdekt en aangepast worden.

Binnen Online Marketing 4link staan de volgende doelstellingen centraal:

  • Onze prijs-kwaliteitsverhouding zo optimaal mogelijk maken. Voor een lager bedrag leveren wij dezelfde of zelfs betere kwaliteit dan andere online marketingbureaus. Hierbij staat duidelijkheid voor de klant centraal; geen onverwachte kosten en een duidelijke levertijd.
  • Door middel van internet en goede contacten een netwerk van kennis over online marketing creĆ«ren. Dit komt onze vaardigheden, kwaliteit en professionaliteit zeer ten goede, alsmede dat van andere bedrijven in onze sector

 

Hoger in Google komen te staan dankzij onze diensten

  • Uw bedrijf wordt naar een hoger niveau gebracht, niet alleen op de Google zoekresultaten maar ook uw totale uitstraling!

  • Wij nemen alles voor u uit uw handen.
  • Wij zullen nooit vragen om uw inloggegevens van uw website, hierdoor blijven alle bedrijfsgegevens alleen voor u zichtbaar.

  • Aantoonbare resultaten die bewijzen dat onze manier van linkbuilding zeer effectief is.

  • Iedere dag beschikbaar om uw vragen uitgebreid te behandelen!