SEO optimalisatie

Linkbuilding werkt alleen als uw website goed geoptimaliseerd is. Staat een zoekwoord van uw website nog niet in de Top 50 dan is er werk aan de winkel.

Het effect van linkbuilding zie je pas bij een website of landingspagina die volgens de regels van Google is opgebouwd. Is jou website nog niet geoptimaliseerd dan kunnen wij u natuurlijk ook helpen.

Ons team is zeer ervaren  in website optimalisatie.

5 Google of SEO- landingpagina’s

Uw website bovenaan in Google?

Hoe hoger uw positie van uw website, hoe meer potentiele klanten u bereikt wanneer deze op uw producten of diensten zoeken.

De technieken die gebruikt worden om uw website bovenaan in zoekmachines te krijgen worden S.E.O. (Search Engine Optimization) genoemd.

Ons team ontwikkelt – volgens de richtlijnen van Google – per product een volledig geoptimaliseerde webpagina of “Google” pagina die er net hetzelfde uitziet als de andere pagina’s van uw site.

De enige voorwaarde is dat uw website is uitgerust met een CMS-systeem

(Software waarmee u zelf uw webpagina’s kan aanpassen).

Hoe gaan we tewerk?

  • Na een grondige analyse bepalen we per product of dienst op welke woord- combinatie er in Google het meeste wordt gezocht.
  • Deze woordcombinaties of zoektermen (bestaande uit minstens 2 woorden) worden dan per product of dienst in een Google pagina (in uw look and feel) in uw website ingebouwd.

Onze copywriters voorzien de aangepaste teksten

  • Deze Googlepagina’s worden gekoppeld aan uw homepage
  • Er worden maximum 3 synoniemen per Google pagina

Link building

Link building is dé bepalende factor om uw website hoog in de zoekresultaten te krijgen… en tegelijkertijd ook de moeilijkste.

Hoeveel websites ga je bereid vinden om een link naar jouw website op te nemen?

Ons team zorgt voor deze onmisbare factor.

 

Meten = weten

Op deze “Google”pagina’s wordt een Google Analytics code ingebouwd zodat u perfect kan meten hoeveel extra bezoek uw investering heeft opgeleverd.

 

Updating

Google houdt ook bij of uw webpagina’s aangepast worden. Er wordt uiterlijk elke 6 maand een revisie en optimalisatie gedaan.

Prijs

De prijs voor het ontwikkelen van 5 SEO landingspagina’s = € 500  (excl. BTW)